top of page
Writer's pictureErika Valkovicova

Bronz na FEP Photo Awards 2024

Updated: Jun 30


Jsem nadšená, že se s vámi mohu podělit o úžasnou zprávu – získala jsem Bronz v kategorii Krajina na Federation of European Professional Photographers - FEP Awards 2024! Soutěžila jsem s více než 330 talentovanými evropskými fotografy, kteří předložili přes 3300 úchvatných fotografií. Toto prestižní ocenění mě motivuje pokračovat v zachycování ohromující krásy naší planety. Moje nejvýše hodnocené fotografie byly následující:

FEP Awards vyzdvihují kreativitu a technické dovednosti fotografů v různých kategoriích. Tato každoroční událost spojuje špičkové fotografy, lídry v oboru a nadšence z celé Evropy. Již třetím rokem je mi ctí stát na pódiu a zastupovat Českou republiku jako člen Asociace profesionálních fotografů České republiky.

Slavnostní předávání cen se konalo v malebném městě Ålesund v Norsku.

Srdečně děkuji všem svým fanouškům, kteří oceňují mou práci — vaše podpora pro mě moc znamená.


O fotografických soutěžích, jejich výhodách a nevýhodách a o tom, co mohou fotografovi přinést, jsem napsala nový blog. Můžeš si ho přečíst tady.


V roce 2023 jsem měla tu čest získat Bronzovou kameru v kategorii Příroda na FEP Awards. Mezi více než 300 profesionálními fotografy z celé Evropy a více než 2900 předloženými fotografiemi má toto ocenění pro mě o to větší význam, že ceremoniál předávání cen se konal v Praze.








V roce 2022 mi mé tři nejlépe hodnocené fotografie, vybrané z více než 2600 fotografií zaslaných fotografy z 26 zemí, přinesly Stříbro v kategorii Příroda na ceremonii v Římě. Jsem hrdá, že mohu každý rok reprezentovat Českou republiku v této prestižní soutěži. Další fotografie získaly individuální ocenění.









59 views0 comments

Recent Posts

See All

Kommentare


bottom of page